Welkom bij Ukkepuk

Welkom op de site van Kinderdagpaleis Ukkepuk.

De naam zegt het al, het is een prachtig kinderdagverblijf waar kinderen zich veilig en prettig voelen, Zo kunnen zij zich naar hartenlust uitleven en ontwikkelen.
Het uitgangspunt van Kinderdagpaleis Ukkepuk is het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige kinderopvang waarin het spelenderwijs stimuleren van de algehele ontwikkeling van het kind centraal staat. Kinderen krijgen bij Kinderdagpaleis Ukkepuk een grote variatie aan activiteiten, waardoor kinderen in alle ontwikkelingsgebieden gestimuleerd worden.

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons concept, dan bent u natuurlijk van harte welkom bij ons. Wij hebben twee vestigingen in Vlaardingen waar wij dezelfde huiselijke, rustige en gezellige sfeer van Kinderdagpaleis Ukkepuk neerzetten. 

Vacature

Bent u geïnteresseerd in een baan bij Kinderdagpaleis Ukkepuk? Waar je werkt in een professionele werkomgeving, waarin met toewijding en plezier wordt bijgedragen aan de opvang en ontwikkeling van kinderen. Mail dan een sollicitatiebrief met een Curriculum Vitae naar;

info@kinderdagpaleisukkepuk.nl

We zijn gevestigd aan de Louise de Colignylaan 9 (locatie Louise de Colignylaan) en in IKC Samenwijs aan de Roerdompstraat 1 (locatie Vogelbuurt) http://ikcsamenwijs.nl

Locatie Louise de Colignylaan

010-7955213

Locatie Vogelbuurt

010-2490814