Hoe ziet Ukkepuk eruit

Door zowel pedagogisch medewerkers als leidinggevenden wordt veel aandacht besteed aan de inrichting van ons kinderdagpaleis.

Wij hebben bij de inrichting van Kinderdagpaleis Ukkepuk bewust gekozen voor lichte kleuren. Wat betreft meubels hebben we gekozen voor lichte houttinten of wit en voor de kleuren op de muren hebben wij gebruik gemaakt van pasteltinten. Iedere groep heeft zijn eigen kleur, zodat de groepen ook voor de jongste kinderen goed van elkaar te onderscheiden zijn.

Lichte kleuren zorgen voor een rustige en frisse uitstraling.

Daarnaast vinden wij het belangrijk de groepen huiselijk in te richten. Wij kiezen voor een bank en kleden op de groep. Met foto's en andere wandversieringen zorgen de pedagogisch medewerkers voor sfeer en eigenheid.

Kinderdagpaleis Ukkepuk is een kleinschalig en gezellig ingericht kinderdagverblijf dat voldoet aan alle normen en eisen die in de wet voor een kinderdagverblijf gelden.

Kinderdagpaleis Ukkepuk is huiselijk en rustig ingericht, waardoor er een knusse sfeer ontstaat zodat kinderen zich veilig en geborgen voelen.

Kom snel een keer kijken bij Kinderdagpaleis Ukkepuk!